Onze medewerkers

Dat wij camera´s verkopen, maakt ons natuurlijk niet speciaal. Dat wij vrijwel alle accessoires voor een camera op voorraad hebben, zegt wellicht al meer over ons, maar ook dat maakt ons niet uniek. Dat wij een complete fotostudio hebben waar je alle apparatuur kunt testen, is vrij bijzonder, maar onze belangrijkste toegevoegde waarde is toch zonder twijfel ons team van medewerkers. Cameraland bestaat uit een groep mensen die zelf een uitgesproken passie hebben voor fotografie en alles wat hiermee te maken heeft. Onze verkopers hebben allemaal ruime ervaring in de fotografie en kennen de producten door en door.

Uiteraard hebben verschillende mensen een verschillende voorkeur voor een bepaalde tak van fotografie en bepaalde apparatuur, de één fotografeert het liefste vogels met een zware spiegelreflex camera en tele-objectief terwijl de ander een voorkeur heeft voor straatfotografie met een onopvallende compactcamera. Deze verschillende voorkeuren en achtergronden maken ons juist sterker.

Onze medewerkers weten veel, ons team weet alles!

Even voorstellen

Wij stellen ons graag persoonlijk aan je voor. Klik op één van de onderstaande foto´s voor meer informatie over deze persoon.

Cursussen

Cameraland verkoopt niet alleen foto-artikelen, je kunt bij ons ook terecht voor diverse cursussen om jouw fotografische kennis uit te breiden. Zo hebben wij cursussen voor de beginnende fotograaf die het maximale uit zijn of haar camera wil halen, maar we hebben bijvoorbeeld ook expert cursussen lightroom voor fotografen die willen leren hoe je foto's kunt bewerken en archiveren. Klik hier voor een compleet overzicht van onze cursussen.

Ruime voorraad tweedehands foto-apparatuur

Waarom zou je nieuw kopen als tweedehands er ook is? Deze vraag stellen we in de winkel regelmatig aan onze klanten. We merken dat veel mensen hier aanvankelijk helemaal niet aan denken, maar dat we mensen vaak wel blij kunnen maken met een veel mooiere set dan waarvoor ze aanvankelijk kwamen. Cameraland is één van de grootste inkopers en aanbieders van tweedehands foto-apparatuur in Nederland. Door onze uitstekende inruil- en garantievoorwaarden, hebben wij honderden tweedehands camera's en objectieven. Lees hier meer.

Cash for your Camera

Heb jij nog gebruikte foto-apparatuur thuis liggen die je graag zou willen verkopen? Cameraland is altijd op zoek naar goed verkoopbare tweedehands foto-apparatuur en wij bieden daarom de mogelijkheid om jouw gebruikte apparatuur aan ons te verkopen. Klik hier om vrijblijvend een offerte aan te vragen.


Cash for your camera

Informatie & Inspiratie

Je vindt op onze website ook meer dan je bij de meeste fotozaken zou verwachten. We hebben niet alleen een uitgebreid assortiment aan foto-artikelen, maar tevens diverse pagina's waar we informatie geven over fotograferen en apparatuur. Denk hierbij aan handige Tip & Tricks, informatie artikelen voor kennis en inspiratie en een blog met uitgebreide reviews over camera's en objectieven en interessante artikelen van bevriende fotografen. Lees hier meer.

Ook voor zakelijke klanten

Cameraland levert diverse diensten voor de zakelijke markt. Denk bijvoorbeeld aan het aanbieden van lease-mogelijkheden voor professionele apparatuur, het verzorgen van complete studio's voor mediabedrijven, productfotografie voor bedrijven (leveren van apparatuur en ondersteuning op locatie), ondersteuning van professionele fotografen etc.. Lees hier meer.

Cameraland Zakelijk  

Fotowedstrijden

Cameraland organiseert regelmatig fotowedstrijden waar iedereen aan mee kan doen. Waarom wij dat doen? Gewoon, omdat het kan en omdat wij het leuk vinden. Onze fotowedstrijden hebben zeer uiteenlopende thema's. De winnaars worden altijd geselecteerd door een vakjury en onze filosofie is dat iedereen een fotowedstrijd kan winnen, ongeacht het type camera. Emotie in een foto is minstens zo belangrijk als techniek en blijkt vaak ook doorslaggevend bij het selecteren van de winnaars.

Social Media

Wil jij dagelijks op de hoogte te worden gehouden van leuke nieuwtjes op het gebied van fotografie en zie je graag mooie en inspirerende foto's? Cameraland is zeer actief op social media, met name onze Facebookpagina is een bron van inspiratie voor veel fotografen. Wij plaatsen hier regelmatig geweldige foto's en verhalen die niet alleen leuk zijn om te zien en lezen, maar ook aanzetten om zelf te experimenteren met diverse fotografische technieken. Lees hier meer.