Flitssets

Flitssets

Vind jouw alles-in-één flitssets en ga flitsend snel aan de slag! Cameraland.nl flitssets geven jou snel en gemakkelijk een basis om in de studio aan de slag te gaan. Er is keuze uit zowel instapmodellen als professionele sets van gespecialiseerde flitsmerken zoals Profoto, Broncolor en Elinchrom. Godox is een algemener flitsmerk en een merk als Falcon Eyes is meer een instapmerk. Meestal komt een flitsset met bijbehorende accessoires, zoals lichtvormers zodat je gelijk aan de slag kan. Zo is een softbox, diffuser, grid, snoot, beauty dish of flitsparaplu soms inbegrepen. Maar bij Cameraland.nl is er natuurlijk ook de optie om extra softboxes, snoots, grids, beauty dishes, diffusers of flitsparaplus te kopen. Weet je niet zeker wat je nodig hebt? Kom eens langs in de winkel of neem contact op via de klantenservice met één van onze medewerkers.

How pro do you want to go?

Kies voor professionele sets van gespecialiseerde merken als je verzekerd wilt zijn van snelle, constante prestaties van de lampen. Flitssets zijn er in alle soorten en maten. Lichtvormers, tassens, één of meerdere lampen - de keuze wat betreft opties is aan jou. Ben je vaak op pad? Kies dan voor een set met een tas of koffer. Houd je je belichtingsopties graag open? Kies dan voor een set met minimaal 2 lampen.

Studio Accessoires

Voordat je studiolampen gaat kopen, moet je jezelf een eerst een paar vragen stellen. Hoeveel licht heb ik nodig? Hoe ga ik mijn model of onderwerp belichten? Voor een dramatisch effect heb je aan één lamp genoeg maar in de meeste gevallen zal je twee of meer lampen nodig hebben. Door te kiezen voor drie lampen heb je direct veel mogelijkheden en ben je in staat alle belangrijke schaduwen in te vullen. Als je weet hoeveel lampen je nodig hebt, moet je na gaan denken over de opstelling. Een opstelling met twee lichtbronnen is een goed uitgangspunt. Je gebruikt één lichtbron als hoofdlamp. De tweede studiolamp kan je op verschillende manieren inzetten, bijvoorbeeld als invullicht of achtergrondlicht.

Studio Accessoires

Naast de verlichting zijn er nog ontelbare accessoires te koop die je als fotograaf de mogelijkheid geven het licht helemaal naar je hand te zetten. Denk bijvoorbeeld aan statieven, achtergronden en filters. Maar er bestaan ook een heleboel lichtvormers waarmee je de hardheid en de verspreiding van het licht kan bepalen. Lightshapers zoals: softboxen, beauty-dishes en paraplu’s. Het kan zijn dat je daar een speedring voor nodig hebt, maar ook daar adviseren onze verkopers en klantenservice jou