Betaalopties

Cameraland.nl biedt zowel in de winkel als via internet verschillende betaalmogelijkheden. Voor internet bestelling geldt dat, zodra wij de betaling hebben ontvangen, u bestelling direct zal worden verzonden. De verwerking van de betaling is bij de ene betaaloptie sneller dan bij de andere. Klik op één van de onderstaande betaalopties voor meer informatie.


iDEAL

Met iDEAL kun u snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk u online aankopen afrekenen. U rekent af in een vertrouwde internet bankomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van u eigen bank.

Bij het afrekenen van de bestelling kies u voor de optie iDEAL, waarna u de bank van uw keuze kunt selecteren. Vervolgens wordt u doorgeleid naar u eigen bank waar de betaalopdracht klaar staat. U kunt de betaling op dezelfde manier autoriseren zoals u bankoverschrijvingen doet.

Het bedrag wordt direct van u betaalrekening afgeschreven en Cameraland.nl wordt meteen geïnformeerd dat de bestelling is betaald. De bestelling wordt nog dezelfde dag door ons verwerkt.


Bankoverschrijving

U kunt het bedrag ook per bank overmaken, waarna wij de zending versturen. Kies binnen de betaalopties voor bankoverschrijving.
Het bedrag kun u overmaken op het bankrekeningnummer van: Cameraland Alkmaar ING Bank 68.12.43.406
Zodra de betaling binnen is wordt u order verwerkt en aan u verzonden.

Belgische klanten maken gebruik van:
ING Bank Brussel,
IBAN: NL34INGB0681243406
t.n.v. Cameraland


Onze buitenlandse klanten maken gebruik van de volgende gegevens:
IBAN: NL34INGB0681243406
BIC: INGBNL2A

Houd er rekening mee dat het enkele dagen duurt voordat wij de betaling hebben ontvangen. De bestelling wordt pas verzonden, nadat wij de betalingen hebben ontvangen. Het kan hierdoor helaas voorkomen dat een artikel ondertussen uitverkocht raakt. Hiervan stellen wij u uiteraard op de hoogte.


Afterpay (achteraf betalen / digitale acceptgiro)

Het is nu ook mogelijk om op Cameraland.nl achteraf te betalen. Zie het als een digitale acceptgiro die u binnen 14 dagen dient te voldoen. Cameraland laat het volledige achteraf betaalproces verlopen via Afterpay. Dit houdt in dat u een digitale factuur per e-mail ontvangt van AfterPay om te betalen. Het maximale bedrag dat u kunt besteden bij Afterpay is €1500,-.

Let op: vul tijdens het afrekenen uw geboortedatum als volgt bijvoorbeeld zo in: 10-22-1970. Dit is van belang om het afrekenproces te kunnen afronden.

Om uw verzoek goed te keuren voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert hierbij een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht het verzoek aan Afterpay tot betaling niet door de controle heen komen, kunt u natuurlijk uw bestelling betalen via een andere betaaloptie. Bij een eerste betaling met AfterPay wordt er een limiet ingesteld. Deze limiet wordt niet met u of met ons gedeeld, meestal ligt deze tussen 100 en 500 euro. Het kan hierdoor voorkomen dat uw eerste AfterPay betaling niet wordt geaccepteerd.Voor meer informatie verwijzen wij u graag deze pagina van Afterpay.


Creditcard

U kunt bij ons met u Visa- en Mastercard betalen. Hier zijn geen bijkomende kosten aan verbonden.


Bancontact/Mistercash

Speciaal voor onze Belgische klanten hebben wij Bancontact/Mistercash als betaaloptie beschikbaar. Hier zijn geen bijkomende kosten aan verbonden. Uiteraard kunt u als Belgische klant ook bij ons betalen met Creditcard of via Bankoverschrijving.


Contant betalen

Uiteraard kun u bij ons in de winkel al u aankopen contact betalen. Wij accepteren alle bilutten, dus ook die van €200,-en €500,-. Daarnaast accepteren wij natuurlijk onze eigen cadeaubonnen. Irischeque's, VVV bonnen en andere cadeaubonnen accepteren wij helaas niet.


Betalen met pinpas

U kunt in onze winkel met u pinpas betalen. Wil u grote aankopen doen, let er dan op dat iedere pas een daglimiet heeft. Deze ligt standaard tussen de 1000 en 2500 euro. U kunt deze limiet tijdelijk verhogen door contact op te nemen met u plaatselijke bankfiliaal.


Veilig betalen

Onze betalingen worden afgehandeld door onze Payment Service Provider:Ingenico. Het gaat hier om betalingen via IDEAL en bankoverschrijving. Betalen via deze betaalopties is eenvoudig en geheel veilig.