Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Dashcam

Dashcams

Dashcams worden steeds populairder, waarschijnlijk door de vele filmpjes op het internet. Je ziet ze steeds vaker voorbij komen, videofragmenten van grappige en leuke verkeerssituaties maar ook van serieuze ongevallen. Het laatste wil je natuurlijk ten aller tijden voorkomen. Echter kunnen de beelden ook gebruikt worden als bewijsmateriaal en een belangrijke rol spelen voor de verzekeringsmaatschappij.

Full HD

De meeste dashboard camera’s hebben een brede beeldhoek waardoor je een groot deel van de verkeerssituatie goed in beeld brengt. De dashcams van tegenwoordig nemen dit allemaal op in Full HD kwaliteit. Dash camera’s worden vaak bevestigd door middel van een zuignap of een klem. Waardoor ze ook weer eenvoudig en zonder schade aan de auto te verwijderen zijn.

Dashboard camera’s met WiFi, GPS en G-sensor

De meest uitgebreide dashcams bevatten GPS zodat je na kan gaan welke routes je gereden hebt. WiFi om de beelden direct door te sturen naar je laptop of smartphone. Er bestaan zelf dashboard camera’s die de beelden direct beveiligen en opslaan als de camera een onverwachte beweging maakt tijdens een botsing. De meest uitgebreide modellen beschikken ook nog over een parkeermodus. Na registratie van een beweging zal de camera een x-aantal minuten aan gaan.

Dashcam voor en achter

Alle dashcams beschikken uiteraard over minimaal één camera die naar voren gericht is. Maar er bestaan ook modellen met twee camera’s waardoor je ook instaat bent om de beelden achter je auto op te nemen

Maak je vaak vreemde, mooie en bijzondere gebeurtenissen mee op de weg? Een dash camera stelt je in de gelegenheid om deze beelden te delen met je vrienden en kennissen. Je kan je dashcam beelden ook gebruiken als een leuke aanvulling op je fotoboek of een gefilmd reisverslag.