Beveiligingscamera

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Beveiligingscamera

Beveiligingscamera

Beveilig je huis of bedrijfspand met een slimme beveiligingscamera. Maar je kan een beveiligingscamera ook gebruiken om een oogje in het zeil te houden bij je kinderen of huisdier.

Wifi camera’s

Draadloze beveiligingscamera's zijn gemakkelijker te bevestigen en sturen de beelden via een WiFi verbinding door naar een recorder. Deze beveiligingscamera’s hebben wel nog een draad nodig om de camera te voorzien van stroom. Het voordeel van bekabelde beveiligingscamera is dat je beelden direct doorgestuurd worden naar de recorder en dat ze niet gevoelig zijn voor een storing aan het WiFi netwerk.

Slimme beveiligingscamera

Er zijn veel verschillende soorten beveiligingscamera’s dus bedenk goed van te voren wat voor soort beveiligingscamera je nodig heb. Er zijn bedrade en onbedrade beveiligingscamera. Slimme beveiligingscamera die je over de hele wereld kan bekijken en bedienen op je laptop, smartphone of Domotica systeem. Camera’s met nachtmodus en of bewegingssensor. Maar met alleen een camera ben je er nog niet, je moet de beelden ook kunnen bewaren. De meeste beveiligingscamera’s moeten daarom ook voorzien worden van een recorder. In sommige gevallen kan een complete beveiligingscamera sets een prima oplossing bieden. Deze sets bestaan uit een aantal camera’s een recorder en de nodige bedrading.

Ook verzekeringsmaatschappijen verwachten steeds vaker dat hun klanten een camerabewakingssysteem hebben. Zonder harde bewijzen kan de politie in de meeste gevallen weinig voor je betekenen. Simpelweg het hebben van beveiligingscamera’s kan voor inbrekers al een reden zijn om je eigendommen met rust te laten.