Sony 32GB XQD card 125MB/s ideal for 4K consumer
Sony 32GB XQD card 125MB/s ideal for 4K consumer
95,71

Sony 32GB XQD card 125MB/s ideal for 4K consumer

95,71

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
HOI TEST DEZE SHIZZLE
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sony 32GB XQD card 125MB/s ideal for 4K consumer

De Sony 32GB 125MB/S XQD-kaart is ontworpen om met een high-end DSLR camera of videocamera 4K ultra HD video's en hoge resolutie foto's vast leggen. Deze supersnelle geheugenkaart heeft een snelheid van 125 MB/s en heeft zelfs een EISA Award gewonnen voor beste foto opslagmedium van 2012.

De geheugenkaart is voorzien van een stevige behuizing om de zwaarste omstandigheden te kunnen weerstaan. U kunt deze geheugenkaart dus gerust meenemen op uw reizen. Als u in RAW fotografeert in de hoogste resolutie is deze XQD geheugenkaart ideaal. De kaart zorgt voor een snelle en efficiënte werkstroom met de USB 2.0/3.0 compatibele XQD-kaartlezer of de XQD ExpressCard-adapter die optioneel zijn. Natuurlijk is het ook mogelijk om de geheugenkaart in de camera te laten zitten en de camera met USB aan te sluiten op uw PC.

File Rescue software

De gratis te downloaden Sony File Rescue Software is een eenvoudige maar effectieve manier om uw beschadigde of per ongeluk gewiste bestanden te herstellen. De File Rescue Software is krachtig, maar eenvoudig in gebruik.

Kenmerken

  • 32GB opslagcapaciteit
  • Uitstekende leessnelheid van 125MB/s
  • Schrijfsnelheid 60MB/s
  • 4K ultra HD video compatibel
  • Gratis te downloaden Sony File Rescue Software
Specificaties
Merk Sony
Opslagcapaciteit (GB) 32GB
Leessnelheid (MB/s) 125
Geschikt voor soort video 4K, Full HD
Schrijfsnelheid (MB/s) 60
Geheugenkaart XQD Card
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sony 32GB XQD card 125MB/s ideal for 4K consumer of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice