Polaroid Instant Film 800 ISO / 20-pack voor Polaroid 300
Polaroid Instant Film 800 ISO / 20-pack voor Polaroid 300
32,67

Polaroid Instant Film 800 ISO / 20-pack voor Polaroid 300

32,67

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Polaroid Instant Film 800 ISO / 20-pack voor Polaroid 300

Polaroid Film 800 ISO / 20-pack voor Polaroid 300

Maak prachtige Instant foto's met Polaroids Instant film voor de Polaroid 300 Instant camera. Dit glanzende papier heeft het formaat van een visitekaartje en een ISO van 800. Het exacte formaat van deze film is 5,33 x 8,64 centimeter en dit pak heeft in totaal 20 stuks.

Instant camera's

Tegenwoordig worden vrijwel alle foto's als digitaal bestand opgeslagen en verdwijnen veelal ergens op je computer. Sommige foto's deel je wellicht via social media en nog minder laat je afdrukken in een fotoboek, maar hoe vaak doe je dat nou eigenlijk? De meeste foto's zie je eigenlijk nooit meer terug en dat is toch jammer. Met een instant camera print je jouw foto direct af en heb je een tastbare herinnering aan een specifiek moment. De afgedrukte foto's zijn erg leuk om bijvoorbeeld op de koelkast of in de badkamer te plakken, zo kun je elke dag jouw leukste momenten herbeleven!

Een graag geziene gast

Een instant camera zal ook wonderen doen voor jouw sociale leven, want iedereen wil ineens met je op de foto. Maak een foto op een feestje en tover deze direct uit je camera, wie wil dat nou niet? Je kunt jouw vrienden ook een echte tastbare herinnering meegeven door een leuke foto te maken, deze af te drukken en meteen als een soort cadeautje te overhandigen. Het heeft toch tegenwoordig iets speciaals om een foto vast te kunnen houden!
Kenmerken:

  • Papierformaat: 5,3 x 8,6 cm
  • Mediaformaten: ISO 800
  • Kleur en glanzend
  • Geschikt voor: 300 Polaroid Instant Camera’s
  • Aantal vel per pak: 20 kleuren foto’s
Specificaties
Merk Polaroid
Productbeoordelingen
1 reviews
“Het papier is van goede kwaliteit, en het is nodig voor de camera”
Beoordeling door Pedro (geplaatst op 06-12-2016)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Het papier is van goede kwaliteit, en het is nodig voor de camera.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Polaroid Instant Film 800 ISO / 20-pack voor Polaroid 300 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice