Flitsen met een Sony systeemcamera
Flitsen met een Sony systeemcamera
0,00

Flitsen met een Sony systeemcamera

Flitsen met een Sony systeemcamera
11 januari 2020
10:00 - 22:00
GRATIS Gratis
Nog 19 plaatsen beschikbaar

* Verplichte velden

Studio de Clercq
€ 0,00 cashback
Prijs na cashback € 0,00
HOI TEST DEZE SHIZZLE
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Flitsen met een Sony systeemcamera

Flitsen met een Sony systeemcamera

De studio in met een Sony A7

De Sony A-serie fullframe systeemcamera's zijn mateloos populair, wat je ook terugziet in het aantal accessoires van andere merken. Vrijwel alle fabrikanten van (studio)flitsers hebben hebben hun assortiment aangepast om hun producten compatibel te maken met Sony A-serie camera's. Reden voor ons om een avond te organiseren waarin we dieper ingaan op de instelmogelijkheden voor flits, draadloze synchronisatie en het gebruik en de verschillen tussen diverse flitssystemen waaronder Profoto en Godox.

Wil jij ook de studio in met een Sony fullframe systeemcamera, maar weet je nog niet goed wat de mogelijkheden zijn? Dan is dit je kans! Deze avond, speciaal georganiseerd voor beroepsfotografen en prosumers, houden we in de studio van Brendan de Clercq. Brendan is professioneel fotograaf en Sony - en Profoto ambassadeur, hij weet als geen ander de juiste combi's uit te leggen en draagt de eretitel "Master of Light Shaping". Geen droge stof, maar een enthousiast verhaal over de camera's, licht en lenzen. Deze avond is speciaal georganiseerd voor beroepsfotografen en prosumers. En dat alles onder het genot van een hapje en een drankje en omringd door gezellige collega's!

De Workshop "Flitsen met een Sony systeemcamera" door Brendan de Clercq vindt plaats op woensdagavond 17 april van 19:30 tot 22:00 in Studio De Clercq in Alkmaar. Deelname is gratis, maar er zijn beperkte plaatsen. Wees er dus snel bij!
Over Brendan de Clercq:

Brendan de Clercq is een Ierse / Franse professionele portret- en fashion fotograaf en mixed media kunstenaar. Tevens is hij Sony ambassadeur en een gecertificeerde trainer van Profoto. Brendan deelt graag zijn kennis en expertise via masterclasses en workshops. Hij is een Master of Lightshaping en inspireert vele fotografen wereldwijd die zichzelf willen verbeteren op fotografie- en lightshaping gebied met zijn workshops.

One day I will make the world's most perfect portrait. One that is capturing emotion to the fullest. One that is the reason I raise the bar in portrait photography every day.Brendan de Clercq

Website: www.brendandeclercq.comStudio De Clercq

Adres
Kennemerstraatweg 104
1815 LC Alkmaar
+31 (0)88-515 01 00
Datum en tijd
Woensdag 17 april
Van 19:30 tot 22:00

Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Flitsen met een Sony systeemcamera of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice