Accu's en batterijen

Sorteer

1 - 18 van 322 producten

322 producten

Filteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
Accu's & batterijen

Accu's & Batterijen

Wanneer je gaat fotograferen of filmen met je camera, dan heb je accu’s of batterijen nodig. Daarnaast kan het heel handig zijn om sowieso een tweede accu erbij aan te schaffen, zodat je nooit zonder power komt te staan. En wanneer je je volle accu in je camera stopt, kan je ondertussen je lege accu weer opladen. Zelfs als je onderweg bent en je je in een auto, vliegtuig of op een boot bevindt, kan je door middel van een powerbank je accu weer opnieuw van energie voorzien.

Soorten accu’s en batterijen

Cameraland heeft diverse soorten accu’s en batterijen in het assortiment, waaronder camera accu’s, knoopcel batterijen, alkaline batterijen en lithium batterijen. Check dus goed wat voor type accu of batterij bij jouw camera past. Je kan er natuurlijk voor kiezen om een accu te kopen van het originele merk van je camera, maar accu’s van andere merken, zoals Jupio, kunnen ook zeer aantrekkelijk zijn. Je krijgt namelijk vaak meer capaciteit voor minder geld.

Accu minder snel leeg

Goed voorbereid op pad gaan is het halve werk. Je wil natuurlijk niet dat op het moment suprême je camera stopt omdat de accu leeg is. Er zijn enkele tips waarmee je langer met de energie van je accu kan doen. Allereerst is het verstandig om je scherm van je camera uit te zetten, omdat deze veel energie vraagt. Kan je je scherm niet missen, zet dan de helderheid van je scherm lager. Daarnaast is het raadzaam om de wifi en gps functie uit te zetten als je toch niet van plan bent om deze functies te gebruiken. Ook kan handmatig scherpstellen en het uitschakelen van de beeldstabilisatie de duur van je accu verlengen. Dus probeer zo min mogelijk de autofocus en beeldstabilisatie te gebruiken bij stilstaande onderwerpen. Ditzelfde principe geldt ook voor de flitser. Heb je genoeg licht om je heen, gebruik de flitser dan niet. De laatste tip is om de accu uit je camera te halen als je er een langere tijd geen gebruik van gaat maken. Zelfs als je camera helemaal uit staat, kan er nog sluipstroom aanwezig zijn.

Accu’s en batterijen kopen

Bekijk het assortiment accu’s en batterijen online bij ons in de webwinkel of kom langs in onze winkel in Alkmaar waar onze collega fotografen voor je klaar staan.