Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Monitor

Beeldschermen

Als je een digitale fotograaf bent, heb je een computer en een monitor nodig om je foto's te bekijken te evalueren en te retoucheren. Je kan niet zomaar elke monitor kopen en gebruiken. Een beeldscherm dat is geoptimaliseerd voor gamen is niet per definitie geschikt om je foto’s te bekijken en bewerken.

Resolutie van een beeldscherm

De beste monitor voor het bewerken van foto's is er een die groot is en een geweldige resolutie heeft, maar het belangrijkste is dat de kleuren niet afwijken van de werkelijkheid. We hebben al deze factoren en meer in overweging genomen bij het samenstellen van ons assortiment. Kom langs in onze winkel in Alkmaar en onze collega fotografen helpen je graag met het maken van juiste beslissingen.

Formaat van het beeldscherm

Als je een monitor kiest, wil je er zeker van zijn dat je de juiste afmeting en resolutie kiest. Tenzij je beperkingen hebt op je bureau, moet je naar een monitor van minimaal 24" kijken om je afbeeldingen comfortabel te kunnen bewerken. En als je op zoek bent naar een productievere werkomgeving, kan je eens nadenken over twee monitoren. Resolutie, formaat en de kleurechtheid is allemaal even belangrijk voor het kiezen van de juiste monitor.